Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kohogok nagyon mar vettem...

Kohogok nagyon mar vettem landzsas utifuvet. De nagyon félek hogy elfog menni a hangom a kohogestol? Szerintetek ez elofordulhat?

Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Előfordulhat igen. Pláne ha normális kezelés helyett vajákos szarokkal bohóckodsz.
2024. máj. 31. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Az elfogni és az elmenni két teljesen különbözö szó.

Fog + elmenni = el fog menni.

2024. máj. 31. 16:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Az okoskodások helyett ertelmes valaszt keresek. Es kepzeld el elso a gyogyszertarba ezt adtak a kohogesre🙃
2024. máj. 31. 16:15
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Akkor értelmes gyógyszertátba kell menni, nem olyanba ahol heveny tünetekre ilyen lószart adnak.
2024. máj. 31. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

Egyest ignorálhatod, a legjobb anyag köhögésre. Még a milliomos német nyugdijas ismerösöm is mindig a lándzsás utifüteásdobozt mutogatja, hogy ha jár magyaroknál, azt vesz, mert milyen jó megfázásnál torokra.

A sziruppal ugyanez a helyzet, csak azt lehet németeknél is kapni ellenben a teával.

2024. máj. 31. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

"nem olyanba ahol heveny tünetekre ilyen lószart adnak."

Gondolom te a plándémia óta is nejlonzacsóval a fejeden rohangálsz, meg pelenkázod a szád.

Örülünk neked a gyógyszeriparban, köszönet a példás magatartásért.

2024. máj. 31. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a sok köhögéstől inkább a torkod és a hasad fog megfájdulni.

Egyél mézet, ha van az jó a toroknak is. Inhalátorozni is lehet, legjobb a hidegpárásító inhalátor Salvus vízzel.

2024. máj. 31. 16:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Uhh koszonom szepen az ertelmes valaszokat. Akkor a hangomnak nem lesz semmi baja? Enyhult a kohoges a landzsas utifuvel meg a teaval.
2024. máj. 31. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem a köhögestől fog elmenni. Hanem ha a gyulladás raterjed a hangszalagjaidra.

Orvosnál voltál már?

2024. máj. 31. 18:43
 10/11 A kérdező kommentje:

Voltam mar igen orvosnal mondta a landzsas utifuvet meg hogy ez egy megfazas es azert kaptam antibiotikumot mert fajt a fulem es a fulem is huzatot kapott.

De mar a vege fele vagyok csak a kohoges van meg. Es ettol paraztam. Koszonom az ertelmes valaszokat😊

2024. máj. 31. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!