Vér van a székletemben...?
Már e hónap 5. napjától beteg vagyok lázas voltam fájt a torkom, a fülem, köhögtem, mostanába örültem hogy elmullot a köhögésem es vasárnap hányingerem lett majd elmúlt és azóta megy a hasam már tegnap este es most hajnalban többször kellet mennem wc-re de nagyon kevés véres széklet jön csak és a végbelem fáj is egy kicsit amikor nyomom kifelé.
Mielőtt lecsezne bárki is, megyek orvoshoz de 8-tól rendel addig gondoltam írok ide hátha járt már valaki így és letudja írni a tapasztalatait. Egyébként az orvos mit csinál ilyenkor? Ugye nem nyúl a végbélnyílásomhoz vagy ilyesmi?
Először is a végbélvizsgálat csak a te engedélyeddel történik. Hidd el ha nagy bajod lesz, akkor nem fog érdekelni, h ki nyúl oda, csak gyógyulj meg.
A háziorvos biztos, h nem nyúl oda. Majd az urológus fog, HA indokolt a vizsgálat. Első körben valszeg aranyér krémet vagy kúpot ír fel a háziorvos és ha nem múlik a tünet csak akkor küld téged tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!