Az aflamin gyulladás vagy fájdalomcsillapító????
Figyelt kérdés
Mert én aflamint kaptam a prosztatagyulladásra.
2 hónapja szedem de semmi hatás.
máj. 27. 19:19
1/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy csak fájdalomcsillapító de akkor mitől szűnik meg a gyulladás?????
máj. 27. 19:24
2/10 anonim válasza:
Mindkettő. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő is. Ha nem használ, menj vissza az orvoshoz.
3/10 László1212 válasza:
Szia én is aflamint szedek ! Gyulladas csökkentő és most vagyon túl egy 4 hetes antibiutikum kuran de semmi! A tünetek nem javulnak, amit én teszek. Prostamol unot szedem sok folyadék és maszturbalok nekem ezt ajánlotta az orvos
4/10 A kérdező kommentje:
maszturbálsz????Én úgy tudom hogy nem ajánlott prosztatagyulladásra
máj. 28. 10:10
5/10 László1212 válasza:
Szia igen! Olvass utána jót tesz a prosztatának egyfajta masszázs,vagy kérdezz meg egy urologust
6/10 Chris Coleman válasza:
Alapvető kérdés, hogy fertőzés okozza e a prosztatagyulladást, vagy sem. A fertőzés alapú Pgyulladás eléggé kis százalékban fordul elő. Amiket tehetsz és tegyél is: 1. kell legalább egy hetes gyulladáscsökkentő kúra, erre kiváló a cataflam dolo, kis adag (ezért dolo), de a gyulladáscsökkentő hatása ilyenkor jól jön. 2. Maszturbálás, jó döntés mivel a dülmirigynek (prosztata) ürülnie kell, hogy a benne lévő gennytől képes legyen megszabadulni 3. Ami szerintem igazán jó a Proxelan. 4. Torna, főleg, ami az alsó ágyék részt mozgatja. Sajnos ilyenkor azon a részen pangás van, tehát fontos, hogy beinduljon a méregtelenítés.
7/10 László1212 válasza:
Én a prostamol unot ajánlom!
És nagyon sok folyadék csak víz!
8/10 anonim válasza:
Mindkettő egyben. Gyulladásgátló és fájd. csillapító is.
9/10 anonim válasza:
Valami "okos" már megint összevissza szavaz. Az Aflamin a non steroid gyulladáscsökkentők és fájdalomcsillapítók csoportjába tartozik, akárcsak a Cataflam.
10/10 Senior Séf válasza:
Arra vigyázz, hogy a a non steroid gyulladáscsökkentők erősítik az áteresztő bél szindrómát. Tehát autoimmun gyulladás esetén jobb elkerülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!