Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bélféreg lehet?

Bélféreg lehet?

Figyelt kérdés

Múlt csütörtök este egy nagyon picit viszketett a fenekem, pénteken teljesen beparáztam, hívtam a háziorvost, írt fel Vermoxot. 1 db-ot bevettem pénteken, 1 db-ot ma, és két hét múlva kell még egy utolsó db.

Azóta vagy 5x voltam WC-n, egyszer sem láttam semmit a székletben, meg úgy amúgy a fenekem körül se, kicsit ki van pirosodva a bőr, meg viszket néha, de az simán lehet, hogy a túlzott mosakodástól van, mert eléggé megszállott lettem a hétvége alatt.

A kérdésem, hogy ha múlt hét óta meg előtte sem láttam amúgy férget, akkor lehetek férges, vagy csak túlaggódom?

Alapvetően is nagyon odafigyelek a higiéniára, naponta kétszer mindig fürdök, nagy dolog után meg mindig megy a seggmosás… :D

Fertőtlenítek Sanytollal mindent, fertőtlenítővel mosok, cserélem gyakran az ágyneműt, a kutya meg rendszeresen van féreghajtva, soha sem láttam a székletében férget.

máj. 27. 15:05
 1/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
A sok fertőtlenítés sem tesz jót. Nincs és nem is volt bélférged.
máj. 27. 16:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, egyre inkább úgy gondolom én is, hogy nem volt és jelenleg sincs, csak egyből erre paráztam rá.
máj. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!