Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A candida betegeknek hogyan...

A candida betegeknek hogyan lehet párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Ha a betegség akár évekig is elhúzódhat

máj. 27. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
10%
A magas vérnyomásosaknak is szokott sikerülni. Pedig az életük végéig szokott tartani.
máj. 27. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Na ez az!!!!! Mióta az eszemet tudom, azóta van, hiába minden gyógyszer meg kúp. Akkor sosem szexelhetek, vagy mondjon már valaki valamit.Q
okt. 24. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Óvszer
okt. 25. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Okes, de pl orális szex nem lehet. Mármint most neki állunk az előjátéknak. Én leszopom, Okes. De ő például nem nyalhat ki, mert szájpenészt kap. Megujjazhat de utána feltétlen kezet kell mosni, mert ha utána megfogja saját magát úgy is megfertőzheti magát. Ez milyen illúzió romboló már.

Ha férfiak is ide tévednek nekik elmondanám, hogy nem nemi beteg vagy, nem ápolatlanság miatt van candida gombám, hanem mert nem jól működik a szervezetem!!!

nov. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!