Háziorvos a harmadik kúra antibiotikumot akarja, hogy beszedjem. Ez mennyire jó ötlet? Többi lent.
Igen, tudom, hogy itt senki sem orvos.
De talán találkoztatok hasonló esettel.
A helyzet a következő:
Kb 2,5 hete kezdtem el hurutosan köhögni. Az hozzátartozik, hogy semmi egyéb tünet, láz, rossz közérzet nincs. Elmentem a háziorvoshoz, aki Levofloxacint írt fel. Nem hallottam túl jó dolgokat erről a szerről, mondtam, hogy nem annyira bízom meg benne, de rábeszélt, hogy ne foglalkozzak azzal, ha meg akarok gyógyulni szedjem be. Oké, beszedtem. Nem változott semmi. Hurutos köhögés megmaradt. Visszamentem, meghallgatott, azt mondja ez még mindig nem jó, akkor ír fel Sumetrolint, azt szedjem be. Oké, beszedtem. Köhögés nem változott, visszamentem. Meghallgatott, ez még nem jó. Ír fel Sumamedet, abból is mindjárt két dobozzal, szedjem be. Na és most itt tartok, ez ma volt, itt a gyógyszer előttem és nem tudom mit csináljak. Kicsit olyan kísérleti egérnek érzem magam. Mennyire normális megszakítás nélkül három kúra antibiotikumot beszedni? Főleg így, hogy amúgy teljesen jó a közérzetem, egyáltalán nem érzem/éreztem betegnek magam, csak ez a hülye köhögés múlik nagyon nehezen (kicsit jobb azért mint volt az elején).
Vannak olyan helyzetek amikor antibiotikum kúrát kell alkalmazni, mert annyira nehezen múlik vagy annyira súlyosabb egy adott betegség.
Ha jobban vagy, ne vedd készpénznek feltétlenül, mert ilyen betegségek visszatérhetnek 1 héten belül úgy, hogy pár napig úgy érzed meggyógyultál már nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!