Küzd még valaki a közületek derékban lévő discopathiával?
hat eleg sokan...bizonyos kpr felett
de mi a kerdes?
olyan gyogytornaszt keress, aki gerincre, derekra spcializalodott es o segit negtanulni a gyakorlatokat
Csak azért kérdezem, hogy kinek mi segített. Én rájöttem, hogy a beszűkült, túlterhelt izom, ami le is tapadt,attól fáj. Ki is sugárzik a csípőmbe, lábamba.
A henger mindennapos használata segít nagyon sokat, van gyógytorna, nyújtó videók.
Neked hol van a gond? A derekadnál? A hengert hogy használod? A derekadhoz teszed, amikor ülsz?
Azt nem írtam, hogy nyújtózkodásnál az ellentétes kart és lábat nyújtóztatom, mert különben fáj.
Igen, nekem is. Sajnos súlyzós edzést végzek, és nem nagyon nyújtottam, illetve nagy súlyt emeltem.
Én nagyon szeretem Enci jógáját, vagy 1 órás, teljes testes hengerezése, és egyéb gyakorlatai, nyújtásai. Nagyon ajánlom. Illetve én szedek ugye kollagént, hialuronsavat, és most rendeltem kurkumás étrendkiegészítőt is. Remélem, hatni fog.
Ja, kaptam két kollagén injekciót is, de az szerintem nem nagyon használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!