Depakine chrono epilepszia gyógyszerről mi a véleményetek tapasztalataitok?
Jajjjj. Sose lássam többé!
Én szedtem, de kis idő múlva olyan agresszív lettem tőle, hogy jobb volt velem nem találkozni. Persze ez nem biztos, hogy nálad is így lesz.
Kérdezd meg a kezelőorvosodat, hogy mi a véleménye a lamotrigin-ról. Nekem nagyon bevállt.
Én nagyon sokáig szedtem, de éveken át, aztán akkor váltottunk, amikor átkerültem a gyerek neurológiáról a felnőttre, őszintén, nem tudom mivel indokolták, de utána évekig mást szedtem, nagy sárga kapszula, nem jut eszembe a neve. De a lényeg, hogy kb egy éve mondta a neurológusom, hogy jobb is, hogy régen nem azt szedem, mert elavult (?) és komoly függőséget okoz. Azt tudom, hogy heteken át szoktattak át a másik gyógyszerre.
Ami még megvan, hogy nagyon zavart benne, hogy ha bevettem, hideg érzet volt a torkomban órákon át, és ha lefekvés előtt vettem be közvetlenül, nem tudtam elaludni. De erről érdemesebb az orvosodat kérdezni, nyilván okkal írta ezt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!