Mitől fáj hónapok óta a bal kézfejemben az inak ?
Nem volt megterhelve a kezem, egyszerűen fájnak azok az inak mozdulatra, amelyek az ujjakat mozgatják. (az ujjak nem fájnak))
Tehat faj a kézfejem ha kiegyenesítem az ujjaim, vagy ökölbe szorítom a kezem, sőt nyomasra is…
48 éves nő
Ajjaj!
Lehet egy enyhébb (vagy keményebb) ÍNÜVELYGYULLADÁS! A közvélekedéssel ellentétben ehhez nem feltétlenül muszáj a csuklót megerőltetni. Elég néhány percet a billentyűzeten akrobatikázni.
Gyógyítása: PIHENTETÉS, jegelés.
Tüneti kezelése: Nem szteroid gyulladáscsökkentők, dexketoprofén, diklofenák, ibuprofén vagy pl.a naproxen hatóanyaggal...
Köszi. Pedig sokat pihentetem a kezem, neha cipelek haza ezt azt es ennyi, hetente 1 szer. De ennyitől nem tudom h ha normalis h hónapok óta fájjon.
Kezdtem kicsit tornásztatni az ujjaim es habar fajt a kezfejem közben de utana minha csökkent volna a fajdalom, de nem múlt el teljesen.
Ilyen problemák azt hittem csak idősebb korban jönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!