Hogyan győzzem le a bőrgombát?
Ötlet sincs, hogy mitől lehet?
Uszodába jársz? Törölköző, ágynemű megfelelően gyakran van cserélve és megfelelően magas hőmérsékleten mosva? Mosógép tiszta? Nem használsz senkivel semmit közösen?
Van betegséged? Cukorbetegség?
Szedsz bármilyen gyógyszert rendszeresen más probléma miatt, aminek lehet ilyen hatása?
Bőrgomba?
Azért annak van pár válfaja melyik lesz a tied?
Mondjuk az ekcéma szokott a leggyakoribb lenni arra szódabikarbónás vizes lemosás natúr boltban kapható kamillás kenőcs kb 500-ft és avval bekenni.
Milyen testtájon vannak gombáid?
A többi, általam felmerült kérdést már előttem feltették.
1) 60 fokon szoktam mosni az agynemut, fehernemut, zolnit, torolkozot, sajnos a ruháimat 30 fokon mert kulonben tonkremennek. Erre is gondoltam, viszont az orvosok szerint ez teljesen mindegy. Nem járok se konditerembe se uszodába, sehova és nem osztozok semmin senkivel. Semmilyen betegségem nincs illetve gyógyszert sem szedek.
2) Ez a baj hogy nem tudom, mert nem vesznek mintát mert nem is veszik komolyan, kicsi pöttyök amiket nehéz észrevenni viszont ha lebarnulok fehér marad. Ezt a kamillás kenőcsöt megveszem, megpróbálom köszi!
3) Has, hát, nyak, sehol máshol.
4) Akkor lehet hogy maximum 1x szabadna zuhanyoznom naponta és nem minden nap tusfürdővel, jól értem ezt tanácsolod?
Köszönöm a gyors válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!