Ha az izzadás jót tesz és gyógyít betegség idején, pl éjszaka, akkor miért nem ajánlák olyankor a szaunát? Egy kb 40+ fokos infraszauna nem segítene gyógyulni? Megfázás, influenza stb.
Mert a szauna megterhelő. Csak egészséges embernek jó.
Az infra mondjuk szerintem nem árt, mivel ott nincs is meleg igazán, nem olyan, mint egy 90-100 fokos finn szauna. De szerintem nem is használ. Többet ér, ha sokat iszol és bebújsz a meleg ágyikóba.
Én is úgy gondolnám hogy segít, izzadás, logikus..
Köszönöm hogy leírtad a tapasztalatodat.
Egy kis megfázás és egy lázzal, gyengeséggel járó betegség nem ugyanaz.
Nem gyógyír mindenre se az izzadás, se a szauna.
"Ha az izzadás jót tesz és gyógyít betegség idején, pl éjszaka, akkor miért nem ajánlák olyankor a szaunát?"
Valószínűleg azért, mert idehaza kábé semmi szaunakultúra nincs. Az átlagember esetleg kipróbálja ha véletlen valahol találkozik vele és nem nagyon kell érte fizetni, és ennyi.
Ja, had kapja el a többi is.
Amúgy is úri huncutság.
#7.
Akinek a szauna csak úri huncutság, annak a gondolkodás is csak egy fölösleges agyfárasztás. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!