Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Orrmelléküreg gyulladás...

Orrmelléküreg gyulladás milyen szervekre mehet rá?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy rámehet az arcüregre, homloküregre, fülre, szemre. Ezek mind megvannak nekem. De érdekelne hogy a gyomornyálka hártyára rámehet e, mert mostanában gyomorfájásom is van, olyan mintha be lenne gyulladva, égne. Érdekelne hogy van e összefüggés a kettő közott?
márc. 27. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia, végül mi hozott helyre?

Üdv, szép estét

nov. 9. 01:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia. Semmi.
nov. 10. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor még most is beteg vagy???

Gyomorvédő- Esomeprazol

Probiotikum kúra

Vitaminok

Parasito

Orrmoso

Mometason Sandoz Orrspray

Ezeket írják fel többnyire

Ja meg allergia gyógyszert

Ha baktériális akkor meg AktilDuo

Ezeket használtad?

nov. 10. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Antibiotikumot nem irnak mert 5 orvos is megérzés szerűen úgy gondolja hogy nem bakteriális. Savlekötōt nem szedek, ugyanakkor ha nehezet nem eszem akkor elvagyok viszonylag. Orrmosastol nekem rosszabb, valahogy a viz megmarad az arcuregemben, es csak akkor csepeg ki ha utana fel oraig elorehajtom a fejem. Addig ott pang. Allergias nem vagyok.
nov. 10. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:

De ha nem bakteriális akkor erre az Mometason Sandoz használna.

Ehhez nem lehet hozzászokni és csak addig kell minden nap használni amíg jobb lesz. Utána már elég heti 3x, aztán heti 2x

Tapasztalat.

Viszont ha az orrmoso után benned marad a víz akkor orrsövény ferdülésed lehet..?

Én is ettől szenvedek amúgy.

Ha jön egy megfázás utána sokáig hátra csorog a váladék, kifelé kevesebb jön.

Nekem pl minden fül-orr gégész ezt írta fel. Meg utobb 2x is allergia gyógyszert..

Illetve a parasito az nagyon jó.

Most főleg fűtés szezonban :D

Az esomeprazol egy jó gyomornedvellenálló gyógyszer, ami fokozatosan épül fel a gyomorban.

Háziorvos is feltudja írni.

Tud javasolni egy kúrát.

A gyors savcsökkentő az meg a Quamatel...

Sajnálom hogy nem vagy jól.

Gondoltam hátha te tudsz jobbat mint amiket eddig kaptam.

Amik amúgy valamennyit csökkentek a betegségen, de nem hoztak helyre.

Nekem inkabb amiatt zavaró,mert csak a jobboldali hangszalagom mozog a másik nem.

Így könnyen rekedek el.

De akkor elmegyek egy következő Orvoshoz is. :)

Jobbulást!

Kitartást!

nov. 10. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen van orrsoveny ferdulesem is. Infra lampa meg segitett valamennyit de a szemeim nem birjak mert erzekenyek igy azt is abbahagytam. Savlekoto helyett inkabb az etrendre figyelj oda. En ha egyszer ketszer nrm figyelek oda es tul sokat eszem zsirosabb kajabol akkor egy het is mire helyrejon. Kitartast neked is.
nov. 11. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!