Cukorbetegségnek van kívülről jól látható jele?
Figyelt kérdés
Az elhízáson kívül,mert az nem vagyok.
Pár hónapja mentőt kellett hívni,mindegy mi miatt.És megkérdezte hogy cukorbeteg vagyok e,de előtte ránézett a karomra.Aztán most pár hónap után elmentem más miatt terheléses cukor vizsgálatra és nem tudták megcsinálni mert magas volt..Honnan gondolhatta?(egyébként még nem 100% hogy az vagyok mert csak kétszer mérték,bár mindkétszer magas volt)Nagy rá az esély de az is lehet hogy "csak" IR
márc. 23. 12:20
1/2 anonim válasza:
Ninca kulso jele. De a mentos azert is kerdezhette mert ha pl az vagy akkor egyertelmuen az okozta a rosszulletet
2/2 anonim válasza:
Bizonyos kórképek esetén rutin kérdés, mert egy ismerten cukorbeteg ember esetén lehetnek eltérések a protokollokban. Ugyanígy allergia szezonban rutin kérdés az allergiára vonatkozó. Ha a beteg képes kommunikálni akkor a kórelőzmény, ismert betegségek kikérdezése fontos infókkal szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!