Átalvási probléma/ugyanabban az időben felébredés, megoldás?
Átalvási problémára mi a megoldás, amikor valaki minden éjszaka ugyanabban az időben ébred fel és nem tud visszaaludni?
Altatóhoz pillanatok alatt hozzá lehet szokni és nem is segít.
Melatonin és sedacur/valeriána/citromfű/stb hatástalanok.
0 kávé-fogyasztás napközben.
Későbbi lefekvés sem segít, maximum azonos időpontban történő felébredés pár órával később jelentkezik, de megmarad.
3 és fél óra a maximum, utána bekövetkezik a felébredés.
Kb 20 éve viszem a batyut. Ez van. Sajnos du. 4 óra felé meg lecsukódna a szemem.
Nincs lehetőségem életmódváltásra.
Ugyanez, kb 10 éve, nappal délután 2től hulla vagyok, reggel első utám a kávéfőzőhöz visz, éjjel meg órákig fent vagyok.
Nálunk 3 nagyon rossz alvó gyerek volt, rengeteg voltunk velük ébren, szerintem az én szervezetemnek az tette be a kaput.
Én éjszaka kettő körül ébredek automat.
Ha fáradt vagyok, ha nem akkor is.
Ha piásan fekszek le akkor is.
Ja és kb 40 perc vagxy óránként felénredek
Annyi, hogy ha forintot veszek be attól hamarább bealszok.
Valery meg társai nekem sem segít..
Kamaszkoromban elalvási képtelenség volt a vezető tünet -> ha 22 óráig nem aludtam el, akkor hajnali 4:30-ig már nem volt alvás... Ez az elalvási képtelenség is bejön néha.
Zopiclone-t próbáltam, pár nap után szépen hozzá is szoktam...
35 évesen is azt hallottam orvosoktól: "ennyi idős embernek nem írnék fel altatót semmiképpen". Nem én mondtam az orvosnak, hogy így reagáljon. Amikor meg felírta akkor meg ezt tapasztaltam. Mondjuk a többi altatót nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!