Égő mellkasi fájdalom szegycsont mögött/jobbra a bordáknál reflux lehet?
Figyelt kérdés
Ma délután kezdődött. A számban is fura ízt érzek. Ha infarktus lenne, akkor mást is tapasztalnék? Pl. izzadás, nehézlégzés stb? 27 éves vagyok, nincs túlsúlyom, nem dohányzok, eddig minden ekg-m jó volt, utoljára talán 1 éve lett csinálva.márc. 12. 21:37
1/5 anonim válasza:
Én sokáig a szívemre gyanakodtam, de reflux volt, nagyon komoly fájdalommal.
Ha a szádban savanykás vagy kesernyés ízt érzel, az gyomorsav ill.epe lehet.
Van refluxod?
27 évesen nem gondolnék infarktusra, és az délután óta már félreérthetetlenül komoly lenne.
Ha nem javul, menj orvoshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs refluxom, de épp átestem egy hasmenéses vírusom, lehet az okozza a gyomorpanaszt is? :/
márc. 12. 22:12
3/5 anonim válasza:
Én is azt hittem nincs refluxom, a mellkasom meg mindenhol fájt és fáj is. Majd egy random fül-orr-gége vizsgálaton kérdezte a doki, hogy tudok-e róla, hogy refluxom van, mert szanaszét van marva a torkom. Ja mondom az jó, nem tudtam róla. Néma reflux a neve. Reflux-specifikus tüneteket nem okoz, csak mellkasi fájdalom, esetleg rekedtség, köhögés.
4/5 anonim válasza:
#2 Lehet, de nem biztos.
Jobban vagy már?
Nekem is gégészeten vették észre a refluxot, én sem tudtam róla.
5/5 A kérdező kommentje:
Már elmúlt, tuti a gyomorsavtól volt.
márc. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!