Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért estem vissza? Mit...

Miért estem vissza? Mit mondak az orvosnak?

Figyelt kérdés
Múlthéten kicsit fájt a torkom és köhögtem a doki majdnem egy hétig kiírt táppénzre. Tegnap 38,ma 38,9 fokos lázam volt. És a torkom is fáj. Ha felhivom a dokit el fogja hinni? Vagy sem? Nem nagyon járok dokihoz mert szinte sose vagyok beteg,de ez miatt azt hiszem “szégyenlem” magam hogy heti szinten járok dokihoz. Illetve a melóhelyen is hogy” mindig “beteg vagyok. Voltam 2 napot dolgozni aztán megint nem megyek
2024. márc. 10. 13:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a sima vírusfertőzésedből lett egy bakteriális felülfertőződés, elég gyakori felső-légúti megbetegedéseknél. Valószínűleg erre már antibiotikumot fogsz kapni. Örülj neki, hogy veled ilyen még nem történt, de ez viszonylag gyakran előfordul influenza-nátha szezonban.
2024. márc. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!