Hányás hasmenés meddig lappang?
Mivel felnőtt korra az ember ezeknek a vackoknak jórészén már átesett, a mi imunredszerünknek nem új a dolog, ezért nem is bezegít meg.
Jó példa rá, hogy mi se kaptunk el soha, semmit a gyerekeinktől. Kivéve egyet.... Na az pont ilyen hányós, hasmenős izé volt. A gyerekek már lábadoztak, mire mi, a két szülő a végét jártuk a : minden kijön, engedj beee!! Nesze itt a lavór hányni az előszobában is lehet, muszáj maradnom. Rettenet.🤪
Na ezt az egyet nem ismerte a szervezetünk. Máig is vihogva emlékszünk, hogy ilyen sose volt azóta se, de ez magában elég volt évekre.
Ja és az le maradt. Hogy kedden egyszer volt egy eleinte vizes,és egy egész széklet. Aztán szerda nem vizes,de elég híg széklet 1x. Tegnap este normálisabb, majd ma.reggel megint hasmenés szerű,de nem olyan mint a víz.
Nem tudom cerucaltól lehet e ilyen.az említett két napon vettem be egy felet, mert féltem aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!