Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan legyek beteg?

Hogyan legyek beteg?

Figyelt kérdés
szoval, tudom hogy nem jó lógni a suliból, csak nagyon fáradt vagyok mostanában, nem dolgozat miatt szeretnék hiányozni, csak hétfőn írunk, de arra még mindenképp bemegyek és megírom. valami lázas módszert kéne találni vagy hasonló. légyszives ne gyertek azzal, hogy tanulni kéne lógás helyett, mert kitűnő tanuló vagyok, és szerintem mindenkinek kijár egy kis pihenés. ha valaki tud jó tippet akkor azt megköszönöm ha leírja.

2024. márc. 3. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem én sem hogy pár ember miért van ezen annyira kiakadva. Ennek ellenére azt én sem támogatom; hogy konkrétan beteg is legyél, ne játszadozz az egészségeddel. De ahogyan előttem is írták ki is lehet azt találni. Én is ahogyan te is kitűnő tanuló voltam, mindig minden dolgozaton ott voltam megírtam. Ennek ellenére volt hogy én is hazudtam az orvosnak. Pl amikor készültem a nyelvvizsgára akkor is otthon maradtam több napra előtte, illetve volt, hogy reggel egy kicsit nem éreztem magam jól ( általában utána 10 perc alatt elmúlt) de akkor is azt kamuztam mindenkinek, hogy beteg vagyok és maradtam otthon. Ilyenkor vagy én is a hasmenés/ hányás témával jöttem, fix itthon maradtam pár napra. Vagy orrfolyásra köhögésre panaszkodtam. Az orvos minden egyes alkalommal még akkor is amikor egyébként semmi bajom nem volt rá mondta hogy vírusos torokgyulladásom van tehát mindig kiírt. De azért hozzátenném én is, hogy ezt nem hetente játszottam el hanem összesen a gimis éveim alatt szerintem max 4 x voltam ilyen kamu beteg. Ami kb évente egy alkalom. Szerintem minden diáknál előjön ez egyszer és őszintén szólva nem te vagy az első aki ezt csinálja. Szóval ha nem rendszeresen csinálod szerintem semmi baj nincsen ezzel.
2024. márc. 3. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

11.

Érdekes, én végigtudtam járni enélkül is, nyelvvizsgával, kutyafülével együtt. Szimulánsok vagytok, semmi több, ez nem kívánságműsor.

2024. márc. 3. 22:26
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat annak a 3-4 embernek! aki pedig azzal jött, hogy mibe fáradok el vasárnap délután 4 kor, én a helyedben csöndben maradnék, mert nekem is van olyan osztálytársam aki se edzeni nem jár se külön órákra, ő is mindig ezzel jön, hogy mibe fáradok el, ellenben vagyok én, heti 4 edzés, 3 külön óra, hétvégén sport mérkőzés, a hétvége egyetlen megmaradt napjában, (változó hogy ez a szombat vagy vasárnap, a mérkőzés miatt) pedig próbálok megtanulni mindent a következő hétre, hogy ha hétköznap este 7-8-9 kor hazaérek edzésről, vagy a különtanártól, akkor már csak átolvasni kelljen a másnapi anyagot.
2024. márc. 3. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hogy, aki erőn felül vállal, annak jár a hétfői pihenőnap?

Vegyél fel még pár különórát, aztán akkor suliba nem is kell járni. A te napod is csak 24 órás, ahogy mindenkié.

2024. márc. 4. 07:43
 15/17 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem tudod teljesíteni a kötelességeid a szabadidős tevékenységek (pl: meccs) miatt, akkor el kell gondolkodni azon, hogy változtass...

A munkahelyeden se fogja érdekelni a kutyát sem, hogy mit csinálsz a 8:30 munkaidő után, a lényeg, minden nap legyél benn (elérhető) és teljesíts 100%-kal. Egy évben lesz 20 nap szabid, meg amit a kor ad, de nem lesz nyári, őszi, tavaszi, téli szünet. Ehhez képest ez most hawaii - ha ezt sem bírod már, akkor kicsit gondolkodj el, mit is akarsz igazából és mi is áll a dolgok mögött

2024. márc. 4. 07:48
 16/17 anonim ***** válasza:
12- es annyi idősen még nem is kellett nyelvvizsga 🤣Mivel kizárt, hogy a fiatalabb generációt erősítsd ilyen gondolkodással. De egyébként engem nem érdekel, hogy más ott volt e vagy nem. Mégegyszer mondom nem én es nem a kérdező vagyok az első aki úgy megy orvoshoz, hogy nem is beteg. Évente egy alkalommal pedig ezt bejátszani hú de ördögtől jövő dolog 😂Én már csak nevetni tudok az ilyeneken. Meg ezen az ész osztáson is amit letolnak itt előttem a kérdezőnek. Begyepesedett idősödő felnőttek válaszát lehet olvasni.
2024. márc. 4. 09:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ha nem akarok suliba menni, meghúzom a ricinusolajat.. attol ugy fosok ket napig hogy csoda ha a WCre kiérek :))
2024. jún. 16. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!