Mitől lehet sárga hasmenés?
Hasmenés vírus hányás már elmúlt.
Viszont a hasmenés napi 1x-er citrom sárga színű? Mitől lehet?
Szia kerdező!
Nem azért citromsárga, mert távozik az epe.
Inkàbb azert lehetseges, mert valami emesztesi problémad van és fel van gyűlve az epe a szervezetedben.
Az epe a zsírok lebontásáert felel, a majban termelődik és az epehólyagba gyűlik össze. Ha étkezel, akkor pumpalja az epehólyag a duodendumba. Tulajdonképpen az emesztest segíti.
De felelőtlenseg lenne kijelenteni, hogy epe miatt van. Ez lehet éppen màjbetegseg miatt is, de lehet, hogy csak epe ürülési zavarod van.
Sőt van, hogy a két szerv jól működik mégis ilyen, az pedig emesztési problémàra, intoleranciára, ételallergiára utal. Pl cöliakia, laktóz erzèkenység, vagy bármilyen ètelallergia.
Egy a közös bennük, mindig orvoshoz kell vele menni!
Szóval hétfőn irány a doki! Vérvetel és be fog utalni gastrora, ott megfogjàk kezdeni a megfelelő vizsgálatokat.
Akkor ne nagyon aggodalmaskodj tovább. Viszont, ha nem rendeződik 2 héten belül, menj dokihoz
Addig is szedj probiotikumot. Az am sem árt és hosszú ideig is alkalmazható. Meg szedj D vitamit és C vitamint. Segít picit megerősödni. (Hármas voltam)
Jobbulást!!
Most azért lettem lepontotva, mert leírtam szépen, hogy mik lehetnek az okok és nem hülyeséget írtam, hogy tàvozik az epe?😂
Az epe minden tàplálkozáskor távozik😀 nm ez okozza a citromsàrga hasmenést.
Kedves Kérdező!
Gondoltam, hogy nem Te voltàl.🙂
Nem rád értettem.
Szerintem az aki azt írta, hogy tàvozik az epe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!