Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek hogy van ez?

Szerintetek hogy van ez?

Figyelt kérdés

Voltam általános kivizsgáláson a házi dokimnál és a vérképembe van egy eltérés és valami nemvilágos ..

WBC: 7,34. (3.80-10.80)

RBC: + 5,90 (4.40-5.80)*

HGB: 167 (135-175)

HTC: 0,515 (0.380-0,520)

A töbi értékem is rendbe van csak hosszú lenne leírni.. Ugyebár latszik hogy a RBC magasab de a kérdés felétek az (ha valaki tudja a valaszt)?

Hogy mult éven voltam egy másik gond miat kivizsgáláson és ott is ugyan anyi volt a Rbc 5,90 de a referencia tartomány ott 4-6 ig volt jó! Tudom hogy minden labor más ref tartományal dolgozik és hogy az adott laborét kell nézni ez edig tiszta! De it a kérdés az volna hogy az adott érték is változik a referencia tartomány miat vagy az igyis úgyis anyi ,csak más a mérce?

2024. febr. 22. 19:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
És ezt a referencia tartományt is ő mondta? Igen más ha az ember magán úton megy jobban oda figyelnek 🙂
2024. febr. 22. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!