Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gluténérzékenységből mióta...

Gluténérzékenységből mióta lehet "kigyógyulni"?

Figyelt kérdés
6éve állapítatták meg,majd mikor Magyarországra költöztem itt nem fogadták el és újra kellett terhelnem ami eredménye negatív.Nem értem az egészet komolyan 😟 örülnék ha nem lennék az,de tudtommal ebből a betegségből nincs kiút és ez álltal itt hivatalosan nem vagyok gluténérzékeny.
febr. 20. 10:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Elősször a vérből és mivel rossz lett az eredmény biopsziát is csináltak.

Most volt vér is és biopszia is de mind a kettő negativ lett majd most ismét 4hónap után vérvétel ami szintén negtív.

febr. 20. 15:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát érdekes, de el tudom képzelni, hogy ha már régóta tartottad a diétát, akkor helyrejöttek a bélbolyhok és még nem látszik jele.
febr. 20. 15:39
 13/17 A kérdező kommentje:
1-én megyek az orvoshoz,kíváncsi leszek mit mond,de nekem is ez a sejtésem.igaz az évek alatt volt,hogy becsúszott tiltott is,de pl.mikor szerettünk volna babát és mikor terhes lettem szigorúan tartottam,de szerintem is helyre jöttek és több idő kellett volna,de könyörgöm tegyem tönkre a gyomrom mert nem hajlandóak magyar nyelvű igazolást adni??vagy hadjam azt az évi 120ezret,de itt élek,itt nevelem a gyermekem és ezek a termékek borzasztó drágák.mindenhogy kapufa...és mondta egyik ismerősöm,hogy hiába megyek magánba ezek után az eredmények után ő se ad róla igazolást 🥺
febr. 20. 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Szegény, basszus!

Nagyon sajnàlom. De, ha egyszer már volt róla leleted, azt miért nem fogadják el? Szemetek!

febr. 25. 18:21
 15/17 anonim válasza:
megkérdezhetem miért nem fogadják el itthon az eredményeidet? itt is vér+biopszia kell hozzá
febr. 27. 11:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hiszen minden hivatalos orvosi papirt bevittem!Szlovákiában csinálták amúgy elősször.Mondtam ha kell fizetek és hivatalosan le is fordítatom.de nemlehetett és most itt tartok 😟
febr. 27. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem itt ebben a sz@r országban ez a szabály.

Én pl magán úton mentem el mell ultrahangra, mert találtam egy csomót a mellembe. Es ahol albiba lakok akkir még oda nem volt lakcímen, így házorvosom sem és az emlőcentrumba bem tudtam menni.

Mel volt a lelet, jóindulatú daganatnak látta a dokinő a magán kórházba, de azt mondta biztonsàg kedvéért csináltassak biopsziát. És mondta, hogy TB-s úton próbáljam meg elintézni, mert magánba 100 x ezer ft.

Elintéztem, hogy legyen bejelentett lakcímem, utána házi dokim, beutalót adott. Megyek az emlőcentrumba, ahol a recepción a nő azt mondta ne talaljam ki, hogy mekem 27 évesen daganatom van...wtf?? Mondom itt van az ultrahang felvételről a fotó meg a lelet. Na mindegy, lényeg, hogy protekció útján jutottam el egy dokihoz, aki nem fogadta el a magàn leletet. Mert àllami kórház nem fogadja el a magán leletet.

Szóval nem vagyok meglepődve.

Esetleg keresned kellene egy dokit, aki ír egy ilyen leletet és akkor nem kéne újra szenvedni...

febr. 27. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!