Gluténérzékenységből mióta lehet "kigyógyulni"?
Elősször a vérből és mivel rossz lett az eredmény biopsziát is csináltak.
Most volt vér is és biopszia is de mind a kettő negativ lett majd most ismét 4hónap után vérvétel ami szintén negtív.
Szegény, basszus!
Nagyon sajnàlom. De, ha egyszer már volt róla leleted, azt miért nem fogadják el? Szemetek!
Szerintem itt ebben a sz@r országban ez a szabály.
Én pl magán úton mentem el mell ultrahangra, mert találtam egy csomót a mellembe. Es ahol albiba lakok akkir még oda nem volt lakcímen, így házorvosom sem és az emlőcentrumba bem tudtam menni.
Mel volt a lelet, jóindulatú daganatnak látta a dokinő a magán kórházba, de azt mondta biztonsàg kedvéért csináltassak biopsziát. És mondta, hogy TB-s úton próbáljam meg elintézni, mert magánba 100 x ezer ft.
Elintéztem, hogy legyen bejelentett lakcímem, utána házi dokim, beutalót adott. Megyek az emlőcentrumba, ahol a recepción a nő azt mondta ne talaljam ki, hogy mekem 27 évesen daganatom van...wtf?? Mondom itt van az ultrahang felvételről a fotó meg a lelet. Na mindegy, lényeg, hogy protekció útján jutottam el egy dokihoz, aki nem fogadta el a magàn leletet. Mert àllami kórház nem fogadja el a magán leletet.
Szóval nem vagyok meglepődve.
Esetleg keresned kellene egy dokit, aki ír egy ilyen leletet és akkor nem kéne újra szenvedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!