Ez normális? (Rosszindulatú kommenteket kerülném! Köszönöm)
Figyelt kérdés
Sziasztok, pánikrohamaim vannak azóta amióta az orvos azt mondta hogy lehetséges nálam ez alakult ki. Előző héten kerültem be a korházba, azóta mindennap ezzel kelek és fekszem:(
Egy nap nagyon sokszor el tudom kapni nem tudom hogy ez normális-e hogy egy nap ilyen sokszor előjön. Aki hasonló cipőben/helyzetben járt azt kérem mondja el hogy hogyan és miben lett neki jobb!
febr. 19. 19:36
1/8 Senior Séf válasza:
Én gyomorlégzéssel (4/7/8) tartom kordában.
2/8 anonim válasza:
Relaxációs légzéstechnikákat ajánlok én is. Az interneten egy csomó van. pl 4/4/4/4 légzés. Nekem ma az is segített, hogy szimplán a légzésemet figyeltem, nem szabályoztam, csak figyeltem. De határozottan hatásosak más légzéstechnikák is.
3/8 anonim válasza:
Mik a tünetek? Valóban jó, amiket írtak előttem amúgy. Volt kivizsgálás, h más okozhatja e ? Pl a vashiány is tudja okozni a pánikot. Próbáld ki, amit előttem írtak, illetve figyelem eltérés. Tudatosítani kell magadban,h ez szorongás, pánik. Te vagy az erősebb. Kitartás.
4/8 anonim válasza:
Nekem a jóga segített, megcsináltam egy fél órás gyakorlatot, és a végére megnyugodtam.
5/8 A kérdező kommentje:
3/4: Igen volt kivizsgálásom, csak a szívemet nézték de azzal nem volt semmi baj, tüneteim általában nehéz légzés, fáradtság, erős szív verés, légszomj, zsibbadás! Ezen a héten megyek pszchiológushoz utána majd kiderül mi lesz. Köszönöm mindenkinek a támogatást meg fogadom a tanácsokat:)
febr. 19. 20:09
6/8 anonim válasza:
3mas vagyok. Vasat és a ferritint nézesd meg. Sok erőt neked, túl leszel rajta !! Nekem is sikerült.
8/8 anonim válasza:
A hasi légzés tényleg jó.A pánikban az a nehéz,hogy öngerjesztő folyamat,pld.ez is amit írsz,hogy agyalsz azon,amit a doki mondott.De ha nem dőlsz be az agyadnak(meg fogok őrülni,infarktusom van,elvisz a mentő,meghalok,elájulok stb.)akkor rájössz,hogy mindez csak elmetrükk,és fölösleges pánikolni.A jelenben levés/mindfullness gyakorlását erősen ajánlom,találsz róla sok videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!