Orrsövényferdülés miatt füldugulás?
Most derült ki hogy orrsövény ferdülésem van.
2 hete beteg lettem,gyengeség,semmi nátha csak füldugulás,ami hol jobb hol rosszabb.
Kezeltek kórházban,keringésjavító stb.
Hullámzó az állapotom,de azóta is erzem mintha a torkomban lenne valami slejm amit le kell nyelnem.Illetve a fülem eldugul néha vagy van hogy zúg.
Okozhatja ezt orrsövényferdülés?
Volt valakinek hasonló,és meg kellett műteni?
#3-as
És végül hogy jöttek rá hogy belső fül gyulladás ha nem látták?Mert nekem csak belekukkantottak a fülembe...
Megkérdezhetem hogy hol voltál orvosnál?
Írhatsz privátban is,minden részlet érdekelne.
Volt neked olyan hogy bementél egy zárt térbe ahol sok ember volt és akkor rosszabb lett?
Elviselhetetlen,mintha víz alatt lennék és vízhangzik minden.
De az a furcsa hogy nem fáj..
Több tíz éve történt az egész, már nem emlékszem mindenre.
Az egyik fülemre egyre kevésbé hallottam, azt is mintha vízalatt lennék.
A Vörösvári úton csinálták a vizsgálatokat, majd a János kórházban műtöttek.
Nekem sem fájt, csak ha éjszaka hosszasan nyomta egy kemény párna, ébredtem a fájdalomra.
Elég kellemetlen volt a műtét, majd az, hogy három napig az orromban lévő tampon miatt nem tudtam csak a szájamon levegőt venni.
Az orvos azt mondta, hogy a középfület összekötő Eustach kürtön keresztül nem tud letisztulni a gyulladás. Nekem az orrsövényferdülés műtét megoldotta az ügyet, de olvasd el az alábbi linket:
12-höz kiegészítés:
Műtét előtt allergia miatt gyakran bedugult az orrom.
Orrsövény ferdülés műtét után -bár az allergiám inkább rosszabbodott- megszüntek ezek a problémák.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ma voltam kontrollom és azt mondják hogy ez inkább idegi hallásromlás és nagyon lassú a felépülés.
Most például ilyen morajló hangot hallok.
Tanácstalan vagyok...kérjem ki egy másik orvos véleményét?
Tulajdonképpen meg sem vizsgálták a fülemet fizikálisan.
Nálad a fűlzúgás valószínűsíti az idegi alapot.
Nekem ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!