Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet,mit tegyek?

Mi bajom lehet,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve…par honapja faj a koldokom felett,neha a gyomrom is,voltam hasi uh-n termeszetesen negativ. Verkepemben sem talaltak elterest,helicobacter pylorira is negativ lettem szekletbol,emellett meg vagy 5 fele bacira is teszteltek,szerdan megyek hepatitis szuresre,hatha…gasztroenterologus irt fel normixot amit ma kezdtem el szedni. Hova forduljak mar ezek utan?

18/L

2024. febr. 17. 23:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
en is voltam ma vervetelen…a hasnyalmirigy-bel-maj-lep enzimek tokeletesek,gyulladas nincs a szervezetemben. Egyedul az atopias dermatitiszem es a pollenallergiam miatt par ertek nehany tizeddel magasabb( eozinofil) ugyhogy egy picit megnyugodtam most!:)
2024. febr. 21. 18:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! :) köszi az erdeklődést!!

Ma vettek vért, 2-3 hét múlva lesz eredmèny.

Addig diétáznom kell, ha negatív lesz ehetem tovább a gluténos termékeket. Csak akkor tovább kell mennem allergológiára, mert az IgE értékem az nagyon magas.

Doki azt mondta nem lehetetlen, hogy allergia okozza. Normixot kell szednem meg prucalopride-ot, meg progasztrot és még sok, sok ilyen emésztést segítőt, epehajtót.

Csináltak ilyen full nagylabort is, annak megvan az eredménye. Sehol nincs semmi eltérés.

Te fogsz menni? :)

2024. febr. 21. 18:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt elfejtettem kérdezni, hogy mielőtt ez kialakult nem szedtél antibiotikumot? Vagy nem volt egy vírus fertőzesed. Előtte mondjuk 1-2 hónappal?
2024. febr. 21. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor neked valami autoimmun betegseged van. Ezt a dermatitist okozhatja a cöliakia (főleg) meg pajzsmirigy betegség.

Kellene egy pajzsmirigy uh meg pajzsmirigy hormonokat nézetni.

Meg nekem volt ilyen radioizotópos pajzsmirigy vizsgálat. Kis techneciumot kapsz és le kell feküdni egy asztalra mozdulatlanul. Egy kamera készít felvételt a pajzsmirigyedről. Nekem így derolt ki, hogy amit ultrahangon láttak göb, az forró göb (ez nem veszélyes) es, hogy be van gyulladva. De nem okoz sem alul, sem túlműködést. Nekem valami kivàltotta ezt a gyulladast a pajzsmirigyemen. És képzeld el nekem sem mutatja ezt a vérképem. Merthogy ez nem olyan gyulladás mint mondjuk egy mandulagyulladás. SIBO is tud bőrtünetet okozni, de ez szerintem neked glutén vagy a pajzsmirigy lesz 🙂 semmi súlyos. Elég persze ez is, de jobb mint a nagyon rossz🙂

2024. febr. 21. 18:34
 15/15 A kérdező kommentje:

negativ lettem glutenra szerencsere:)

egyebkent a dermatitiszt sajnos orokoltem apukamtol,akkor jon elo ha aluminiumos dezodort hasznalok vagy ha nagyon megizzadok ( mindig telen jon elo a pulcsi kabat kombo…) ilyenkor szteroidos kremmel kenegetem ami leviszi par nap alatt.

2024. febr. 21. 22:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!