Mire utalnak a következő tünetek?
Szia!
Nem lehet, hogy hamarosan meg fog jönni a mensid?
Akkor lehetséges, hogy húgyúti fertőzés esetleg, ami nem jól lett kezelve és esetleg terjed tovàbb. Sajnos nem vagyok doki, de pl nekem volt húgyuti fertőzésem az bagyon fájt, főleg pisileskor meg volt vesemedence gyulladásom is az borzalmasan fájt. Azért gondoltam petefeszekre, mert az szokott szúró erzest okozni. Nekem pl mensi előtt 1-1,5 héttel szokott szúró alhasi fàjdalmam lenni meg a melleim mindig annyira fájnak, hogy melltartót sem tudok hordani olyankor. Nekem a hormonok felborulsa okozta ezt meg csomókat a mellembe.
Mindenképp menj el egy dokihoz, hogy megyógyulj hamar. Ha kell inkább magánba menj, mert az kicsit talán gyorsabb. De ne halaszd sokáig. Itt az olvasók tanácsot esetleg tapasztalatot tudnak megosztani, de sajnos nem vagyunk dokik. Szívesen megyógyítanàlak, de nem vagyok orvos. Csak tanácsot tudtam adni.
Jobbulást kívànok neked és kitartást!
Kedves Kérdező!
Megtudtad azóta, hogy mi okozza a fàjásokat a hasadban?
Szia!
8-as vagyok.
Azert az jó hír, hogy ott minden oké. De bosszantó, hogy nem tudod.
Én is ebben a cipőben járok. Csak bekem emésztési problemám van. 5 hónapja minden héten vizsgálatra jàrok, de nm tudják mi a baj.
Esetleg még egy vizelet vizsgàlatot csinàltass. De lehet, hogy neked szimplàn ilyen fájdalmakat okoz a nyálkahartya leválás. Azert nem ritka, aki pl be is lazadodik. Sajnos a hormonok fura dolgokat okoznak.
Esetleg valami tippet a doki nem mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!