Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A higanyos lázmérő el tud...

A higanyos lázmérő el tud romlani?

Figyelt kérdés
3 lázmérőm van, kettő digitális és egy higanyos. Tegnap lázas voltam úgyhogy ma is méregettem. Kb 5 perce a két digitális 36.5-öt mutatott, viszont a higanyos majdnem 39-et. Már teljesen jól vagyok, szerintem érezném ha 39 fokos lázam lenne :/

febr. 8. 18:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Higanyosat ha jól tudom már nem lehet kapni, ez is már vagy 20 éves. Nincs eltörve egyébként, nagyon vigyázok rá :D
febr. 9. 05:07
 12/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Higanyosat már nem lehet kapni, pedig az pontos lenne. Amúgy kénporral kell semlegesíteni a higanyt, de egy lázmérőben nem sok van, attól bajod nem lesz.
febr. 9. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:
ja igen az nem jutott eszembe kenporral de hany haztartasban van kenpor... sztem nem sok max aki tudja hogy higanyos valami es az, de meg lehet a sem ahogy latod en sem tudtam. de a kisgyereknek lehet baja, es a higany nagyon mergezo de lehet baja amugy, hiaba keves ha nincs eszreveve hogy eltort akkor egyik nap hanyik masik nap fosik aztan mehet dokihoz vervetel magaban higany van hogy van ez na aztan megy tovabb a dolog toxikologiara.. azt mar nemtudom hogyan szedik ki a verbol amugy. haemodializis talan.
febr. 9. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!