Létezik ilyen mellény?
Figyelt kérdés
Bordatöréseket szenvedtem, már gyógyulóban van, mennék dolgozni. De a munkámból adódóan gyakran előfordulhat hogy megnyomódna a mellkasom, hátam. Létezik erre valamiféle mellény aminek kemény a külseje hogy elnyelje a kívülről èrt atrocitásokat? Rendelnék szivesen mert nekem semmi ilyesmit nem irtak fel csak hogy pihenjek. De még nyomásra erzekeny, tehát nagy szükségem lenne rá. Lehet ilyet rendelni? Ha igen mit kell beírni hogy kijöjjön a kínálat?febr. 6. 19:26
1/5 anonim válasza:
"Rendelnék szivesen mert nekem semmi ilyesmit nem irtak fel csak hogy pihenjek"
Talán meg kellene fogadnod. Ismered a mondást? Fiatalon feláldozzuk az egészséget a pénzért, idősen meg a pénzt az egészségért.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi
febr. 6. 22:38
5/5 A kérdező kommentje:
Ettol felek en is mert hat nem olcso dolog ha nem valik be, pl méret, súly, kényelem stb. Valami más alternatíva? Pl amu nem megelőző eszköz, hanem ami már meglévő, még nem teljesen gyógyult csontot véd. Persze ami beszerezhető vény es orvos nelkul.
febr. 7. 10:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!