Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epilepsziás lettem. Mi lesz...

Epilepsziás lettem. Mi lesz most, hogyan tovább? 24 éves csajszi.Hasonló cipőben valaki?

Figyelt kérdés
febr. 5. 04:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kis csoportokban vagyok benne, ahol találkozhat epilepsziásokkal

Mi és az epilepszia

Epilepszia fórum

febr. 21. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Akikről tudom, hogy epilepsziások, nem látszik rajtuk semmi,vagy ők mondták el nyíltan, vagy bizalmi viszonyban vagyok velük és kölcsönösen beszéltünk ilyenekről.
márc. 11. 00:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Bár remélem, hogy nem lesz rá szükséged, és elmúlik magától, de ha nem akkor idővel hozzá szoksz és elfogadod.

Én Grand Mal rohamokkal is megbékéltem, és élek nagyon sok éve. Rengeteg kezelés, vizsgálat, és sorolhatnám. Ma már úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel. Még roham esetén is miután magamhoz térek, folytatom azt és ott amit és ahogy abba hagytam (kivéve ha valamit nem török össze roham alatt :D )

Fogadd el ahogy van, és ne szomorkodj emiatt. Mindig gondolj arra, hogy rosszabb is lehetne. Az orvosod majd felírja a megfelelő gyógyszert és mennyiséget, és minden rendben lesz.

Sok sikert kívánok mindenben!

márc. 21. 22:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem 10éves korom óta nem tudtak rendbehozni.

(rohamokkal kapcsolatban.)

Sok jó választ írtak.Semmivel nem rosszabb egy teljesen egészséges embernél.Ami fontos,hogy titkolni nem szabad.

Én azt mondanám,hogy hozzászoktam.

El is szórakozok magamon,poénosan közlöm,hogy agybeteg vagyok és bármilyen titkot elmondhatnak,mert 2perc múlva már úgy se emlékszem rá.

29/N

ápr. 29. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!