??Állandó fejfájási panaszokkal vagyok hosszú hetekig (főleg homloktájékon, de sokszor a tarkó és a halántéktájékon) Voltam vele orvoshoz, ahol a röntgenfelvételekből kiderült, hogy ciszta van a jobb arcüregben, az MRI nem láttak semmit.
Figyelt kérdés
Egyáltalán, okozhat az arcüreg-ciszta homloktáji fájást?
Meg sokan írják a stresszt, de ha én nem is érzem magam feszültnek az tudat alatt is okozhatja ezt?
febr. 4. 16:11
1/8 anonim válasza:
Persze hogy okozhat. Mit mondtak a cisztára,van valami teendő vele?
2/8 A kérdező kommentje:
Elküldött fül orr gegeszetre, ott azt mondták lehet polip vagy ciszta is, valamint menjek el fogorvoshoz. Irt fel MEMORIL, MELOXEP. 3/4 hét múlva nem javul menjek vissza.
febr. 6. 15:55
4/8 A kérdező kommentje:
Nem javult sehova, tegnapi nap folyamán került migrén, idegrendszer, szorongásra a fülembe piercing. Azóta nincs fajdalmam.. remelem így is marad
febr. 17. 18:07
5/8 anonim válasza:
Ez érdekes, kérlek majd írd meg a tapasztalatod a piercinggel kapcsolatban, hogy mennyire segít.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem a piercing rettentő sokat segített… azóta nincs napi szintű elviselhetetlen fejfajasom. Van hogy megérzem a frontot, de akkor sem annyira mint korábban. Aki ezzel a problémával küzd én csak ajánlani tudom.
jún. 17. 11:53
8/8 anonim válasza:
Szabad tudni, hol csinaltak a piercinget? Shenmen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!