Letrox, Euthyrox, L-Thyroxin vagy Syntroxine a jobb? Kinen milyen tapasztalata van velük?
Kinek milyen tapasztalata van a Letrox, Euthyrox, L-Thyroxin vagy Syntroxinnel?
Van még esetleg más thyroid készítmény a felsoroltakon kívül?
Szerintem ezeknek mind ugyanaz a hatóanyaga
Nekem a Letroxot írják ki, meg akiket ismerek mindnek a letroxot
Szerintem azon van a kiemelt támogatás, igy az a legolcsobb és azért. De ez csak tipp
Én L-Thyroxinnal kezdtem. TSH, T3, T4 normál tartományba került, de szellemileg be voltam lassulva hónapokig. Utána visszatért a szellemi frisseségem fél évre, majd újra belassulás jött. Ez így ismétlődött néhány évig. Vérvételek/EEG/Koponya MR stb. vizsgálatok mindent rendben találtak, az okra nem sikerült rájönni.
Áttértem Syntroxinra mert hogy az jobban felszívódik, modernebb. Hát én ezt nem éreztem. Ugyanaz volt mintha L-Thyroxint szedtem volna.
Évekkel később áttértem Letroxra. Ezt szedem sok éve és azóta nem voltam meglassúlva.
Euthyroxot nem próbáltam.
Azt nem tudom, hogy ez a gyógyszerek eltérő hatása miatt volt vagy nekem volt valami egyéb betegségem, de mivel nyomtalanul eltűnt a szellemi belassultságom én az alulműködésre gyanakszom.
Az is lehet, hogy a gyógyszereknek nem volt ebben szerepe és a szervezetemnek kellett 4 év, hogy hozzászokjon a hormonpótláshoz. De ebben sem vagyok biztos.
"Imádom" az ilyen kérdéseket...
Mindegyik "jó". Kinek ez, kinek az vált be. Nincs olyan, hogy "melyik a jobb".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!