Mostanában aki covidos volt, milyen tünetei voltak?
Hát... lehet hogy én vagyok a kakukktojás, de ilyen beteg még nem voltam. Ilyen zöldes-sárgás trutyit köhögök fel, 2 napja semmi étvágyam és folyamatosan 38 fok körüli láz. Annak ellenére, hogy alig tudok enni olyan érzésem van, mintha telezabáltam volna magam. Szerencsére tüdőgyulladásom nincs, viszont a hörgők tele vannak ilyen letapadt trutyival, ami azért nem veszélytelen.
Az első körben elkaptam, akkor semmi íz meg szag érzékem sem volt, kicsit fájt a levegővétel de kb egy hét alatt elmúltak a tünetek. De ilyen ami most van még sosem volt... Mikor szakad fel egy adag trutyi, fuldogló köhögés jön rám hányingerrel és belefájdul a mellkasom is. Lehet másnál ez "normál influenza" kategóriás tünet, de nekem eddig sosem volt ilyen.
Nekem is ez volt most. Nagyon makacs, nem akar teljesen elmúlni.
4: 2-es vagyok, kellett vagy 2 hét hogy túl legyek rajta, az étvágyam nagyon lassan jön vissza. Pl rosszul vagyok a lisztes dolgoktól, előtte ilyenem nem volt. Dokim szerint kaptam egy kis vastagbél-gyulladást is mellé :/
Hát ha ezt tudom akkor inkább előveszem a maszkot ősztől tavaszig, de ilyet nem akarok többet. Az egy dolog hogy 2 hétig táppénzen voltam de ilyen hosszan tartó f0s közérzetem még nem volt. Ez nem az a betegség volt, ami mellett simán pl barkácsol, rendezi a telket az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!