Mini stroke-ok éjszakánként?
34 éves ffi vagyok, az elmúlt hetekben többször is előfordult éjszakánként 1-2 alkalommal, nyugalmi állapotban elalvás előtti percekben, vagy félálomban, hogy a szegycsontom mögött 1 mp-re mintha valami megszorítaná a mellkasomat belül. Semmi egyéb panaszom nincs ekkor, csak az az ijesztő 1 mp-es szorítás.
Mi lehet ez? A szívem? Vagy infarktusom lesz hamarosan?
Miért csak ilyenkor jelentkezik?
Igen, tud.
Nyilván, ha aggaszt, akkor belgyógy, kardio, de 99%, ugyanezt fogják mondani.
Ha vízszintesből feljebb csúszol, vagy magasabb párnával alszol, akkor megritkul a dolog, egyébként
Hasonló cipőben járok, random mellkasi fájdalmak már hónapok óta. Sokszor este is, ahogy te is írod. Én ezzel voltam már kardiológusnál, voltam SBO-n. Szívultrahang teljesen negatív, mellkasröntgen teljesen negatív, EKG-n van ismert jobbszárblokk, egyebekben negatív. Elmentem fül-orr-gégészhez, kérdezte tudok-e róla, hogy refluxom van? Azt mondta teljesen szét van marva a torkom a savtól. Úgyhogy ennyivel nyugtáztuk is a történetet, a szívem rendben.
De megértelek, a mellkasi panaszok mentálisan nagyon megterhelők. Nekem még így is, hogy minden bizonnyal a reflux okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!