Felfázás vagy hólyaghurut?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azért írom ki ezt a “kérdést” mert régóta szenvedek felfázással, és ha egy hónappal ezelőtt járnék, jól jönne egy ilyen poszt. 16 éves vagyok és lány, kb 1 hónapja kezdtem el érezni a felfázás tüneteit, gyakori pisilés, fájdalmas pisilés, alhasi fájdalmak. Először nem vettem komolyan és próbálkoztam kamilla teával meg meleg borogatással, tőzegáfonyával is de egyik sem segített. Kértünk időpontot kb január 2.-3.-án (nem emlékszem pontosan) és mára kaptam 7 órára, tehát már végeztem is. A reggelem úgy nézett ki, felkeltem, eljöttem pisilni, öltöztem, pisilés, ittam, pisilés. A mai napra már annyira rosszul voltam, hogy a víz levert hogy el kell mennem itthonról, tehát ma már suliba se megyek be, ameddig a dokira vártunk hogy levegye a vért, kb 10 perc alatt 5x voltam wc-n, és alig ha jött 3 csepp. Mikor végre jöhettem vérvételre ennyire elfajult sajnos.:( Ha tehetitek minél előbb menjetek orvoshoz!! Mindennap megpróbálom leírni mi történik velem, hátha segít nektek. Ilyenkor amúgy nem tudom van e mással is ilyen, de kb ha emberek között vagyok (családomon kívül) még rosszabb ez az egész?!2024. jan. 23. 18:19
11/18 A kérdező kommentje:
*sumetrolim
2024. jan. 24. 12:12
12/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, szedem a sumetrolimot, most egy pár napig jó is volt, viszont tegnap megint vissza jöttek a tünetek, gyakori vizelési inger, kicsit csíp, fura, kezdek teljesen belekattanni. Szerintetek mi a franc lehet ez?
2024. jan. 27. 13:48
13/18 anonim válasza:
A sumetrolin nekem se volt jó.
Igaz,nekem kimutatta a vizsgálat a nitritet,meg a gennyes volt.
Neked nem mutatott ki semmit?
Mindenképp menj vissza az orvoshoz.
Nekem petefészekciszta okozott már felfázàsi panaszokat.
14/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos a vérképem tökéletes, a vesefunkciómmal együtt. Nem lát semmi baktériumot-vírust, meg is lepődtünk rajta, kaptam a gyógyszert, viszont egy pár napig nem szedtem a tőzegáfonya kapszulát és rosszul lettem, a sumetrolimot szedem, de nem használ, csak egy pár napig volt jó. Február 13.-án megyek alhasi ultrahangra, remélem nem lesz semmi baj. :(
2024. jan. 27. 20:30
15/18 A kérdező kommentje:
Remélem nem ciszta:(
2024. jan. 27. 20:30
16/18 anonim válasza:
Vizeletvizsgálatod volt,vagy csak vérvétel?
Azt a háziorvos is tud csinálni.
De te is tudsz venni gyógyszertárban,drogériában vizelet tesztcsíkot.
Kimutatja a fertőzést,akkor nitrit,vagy genny van a vizeletben.
17/18 A kérdező kommentje:
Igen, negatív lett.
2024. jan. 28. 00:11
18/18 anonim válasza:
Szerintem meg kellene ismételni a vizeletvizsgálatot.
Menj el az urológiára. Úgy tudom nem kell beutaló meg időpont sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!