Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Alapvetően szerintem jó az immunrendszerem. Ritkán vagyok beteg, és akkor se tart sokáig. Lázam nem nagyon szokott lenni, vagy max 1 napig, és soha nem láttam még 38.5 fölé kúszni, akkor se veszek be semmit rá. Antibiotikumot se láttam már vagy 5 éve. Egészséges 27 éves férfi vagyok, napi szintű sporttal.

Viszont 2 hete már minden nap úgy kelek fel, hogy alig bírok nyelni. Mintha fájdalmas szinten ki lenne kiszáradva a torkom, és nyelésnél érzem, hogy tele van váladékkal. Ezt a reggeli hosszú kávém el is mulasztja szépen, és megyek dolgomra, napközben már észre sem veszem. Ha nagyon rákoncentrálok, akkor érzek valamit nyeléskor, de egyébként semmi bajom. Nem köhögök, nem folyik az orrom, semmi egyéb. Mi lehet ez és miért nem bírok kigyógyulni belőle? Ugyanúgy szoktam futni, biciklizni, súlyzózni ettől még, lehet nem kellene?

2024. jan. 19. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl száraz a hálószobád levegője? Vegyél egy pár ezer forintos páratartalom mérőt Alzáról és meg fogod látni. Nem is gondolná az ember, hogy _mennyire_ alacsony tud lenni.
2024. jan. 19. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Vagy csak ennyire le lenne tapadva a váladék? Mert kétnaponta felszakad egy-egy nagyobb darab..
2024. jan. 19. 19:33
 3/4 A kérdező kommentje:
ACC valahány-száz segítene esetleg?
2024. jan. 19. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy segítene az acc az csak akkor segit ha valami le van tapadva a tudodon.

A szaraz levegon kivul esetleg ejszakai reflux is lenne bar akkor a felszakadas fura

2024. jan. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!