Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért jön szét a gondozottam...

Miért jön szét a gondozottam pelenkája oldalt és folyik ki a széklet és pisi? ( Kollégák tanácsát szeretném kérni) Ti is tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés
A gondozottam 85 éves két éve strokon esett át és pelenkázásra szorul. Szakápolóként kihúzom a fodrokat beillesztem a hajlatba és mégis gond van. Nagyobb méretet is próbáltunk illetve duplán is pelenkázom gondozottan. Ennek ellenére mégis szétjön a pelenka és kifolyik.

2024. jan. 19. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Aha. Nos, nyilván a kollégákat ke.lene megkerdezni q mubkahekyeden, ha ugye lenne ilyen...De nincs, mert csak a fetisedet akarod itt kielni
2024. jan. 19. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

"Szakápolóként"

Persze.....

2024. jan. 19. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Légyszíves töröld a kommentedet, ha nem tudsz értelmes választ írni nem ez nem vicc Edina vagyok és két éve van egy bácsikám, akit gondozok. Úgyhhogy ez egy probléma, nem kértem értelmetlen választ
2024. jan. 19. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Üdv mi is így vagyunk egy kis otthonban.

Semmit. Sokat pisil. Ennyi. Szar a minosege a pelenkaknak. Főleg ha tena marka :)

2024. jan. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!