Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Porckorongsérvem lehet? Kül...

Porckorongsérvem lehet? Külföldön dolgozom,egy raktárban.Kézzel pakolunk 2-15kg súlyú kartondobozokból árut a polcokra.12napja kezdtem itt.

Figyelt kérdés

1 hete fáj a derekam,nem erősen,nem élesen,de érzem.

Használok azóta,hogy fáj Smr-hengert,próbálok nyújtani,de nem sokkal jobb.

Néha a gerinc mellett,néha a csípőmnél inkább.Néha inkább izomláznak érzem,néha elfáradt izom fájdalmának.

Ma hajnalban(nem erre keltem,szerencsére nem volt olyan erős),mintha felcsúszott volna a fájdalom a derékból a lapocka irányába,de a derekamnál sajgásnak mondanám amit éreztem a lapocka mellett hosszanti fájdalomnak.

Porckorongsérv lehet,vagy csak túlerőltettem?

jan. 19. 07:56
 1/8 anonim válasza:
Szerintem valami erre szolgáló kenőcs nem ártana, mellé pihenés, mert könnyen lehet a tuleröltetés ha nem vagy ehhez szokva, én raktáros melóban a térdemel, bokámal voltam így, később jobb lett. De ha túl nagy a fájdalom, és korlátoz a minden napi tevékenységeidben, ajánlott egy orvos felkeresése. És persze a leggroszabbra se jó mindig gondolni, az ön diagnózis csak lelkileg megvisel, mivel azt fogod hinni olyan bajod van, ami valóban nincs is.
jan. 19. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem csináltam ilyet mostanában.

Én is a túlerőltetésre gondoltam.

Szerencsére nem nagy a fájdalom,inkább csak érzem,pl.ha lehajolok.

jan. 19. 13:02
 3/8 anonim válasza:
Én fekete nadálytő, és voltaren krémet használtam, az helyre hozott remélem nálad is csak ez van, esetleg azt nem teheted meg hogy pár napot pihensz is vele? #1 vagyok
jan. 19. 13:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Ma felmondtam,be sem mentem.

Lóbalzsamom van csak.

Nem tudom,hogy itt kint kapható-e ilyen?

Ilyen esetben Natúrarkánum sportkrémet szoktam használni,de az csak Magyarországon kapható.

jan. 19. 13:37
 5/8 anonim válasza:
Jól tetted, nem mindenki bírja ezt fizikálisan, na meg az sem mindegy hány órában kell ezt csinálni, sajnos nem tudom ott kint lehet e kapni ilyesmit, a patikusnál tudnál esetleg érdeklődni.
jan. 19. 16:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Tegnap mondta az egyik kolléga,hogy ő 800mg-os gyógyszert szed derékfájásra 3at naponta,szívesen ad belőle.
jan. 19. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak rossz technikával emelsz, vagy hozzá kéne edződnöd. Ha fáj, akkor meg kell keresni az okát, lehetőleg addig nem terhelni tovább. A fájdalomcsillapító nem a legjobb megoldás, mert ha érzed, hogy milyen helyzetben, mozdulatra fáj, akkor tudod, hogy mit kerülj.

Persze értem, hogy meg kell élni valamiből. Szóval ezt nem lehet 100%-ban megvalósítani, de törekedni kell rá. Életre szóló sérülést kockáztatsz, ha figyelmen kívül hagyod a tested jelzéseit.

jan. 19. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem dolgoztál ilyen helyen teljesen normális hozzá kell ehhez is szokni mármint ehhez a munkához és ennyi utánna nincs gond
jan. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!