Porckorongsérvem lehet? Külföldön dolgozom,egy raktárban.Kézzel pakolunk 2-15kg súlyú kartondobozokból árut a polcokra.12napja kezdtem itt.
1 hete fáj a derekam,nem erősen,nem élesen,de érzem.
Használok azóta,hogy fáj Smr-hengert,próbálok nyújtani,de nem sokkal jobb.
Néha a gerinc mellett,néha a csípőmnél inkább.Néha inkább izomláznak érzem,néha elfáradt izom fájdalmának.
Ma hajnalban(nem erre keltem,szerencsére nem volt olyan erős),mintha felcsúszott volna a fájdalom a derékból a lapocka irányába,de a derekamnál sajgásnak mondanám amit éreztem a lapocka mellett hosszanti fájdalomnak.
Porckorongsérv lehet,vagy csak túlerőltettem?
Nem csináltam ilyet mostanában.
Én is a túlerőltetésre gondoltam.
Szerencsére nem nagy a fájdalom,inkább csak érzem,pl.ha lehajolok.
Ma felmondtam,be sem mentem.
Lóbalzsamom van csak.
Nem tudom,hogy itt kint kapható-e ilyen?
Ilyen esetben Natúrarkánum sportkrémet szoktam használni,de az csak Magyarországon kapható.
Lehet, hogy csak rossz technikával emelsz, vagy hozzá kéne edződnöd. Ha fáj, akkor meg kell keresni az okát, lehetőleg addig nem terhelni tovább. A fájdalomcsillapító nem a legjobb megoldás, mert ha érzed, hogy milyen helyzetben, mozdulatra fáj, akkor tudod, hogy mit kerülj.
Persze értem, hogy meg kell élni valamiből. Szóval ezt nem lehet 100%-ban megvalósítani, de törekedni kell rá. Életre szóló sérülést kockáztatsz, ha figyelmen kívül hagyod a tested jelzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!