Miért újul ki csak úgy a gomba?
Sziasztok.
3 éve párkapcsolatban élek és csak egymással szeretkezünk, viszont időről időre csak úgy a semmiből gombás szoktam lenni és ilyenkor darabos lesz a folyásom, vagy begyullad és égető érzés van lent. Van olyan, hogy fél év eltelik és csak úgy jön, olykor hosszabb van hogy rövidebb idő után kijön és muszáj kiemelnem, hogy nagyon higiénikus emberek vagyunk, szóval nagyon odafigyelek a tisztaságra és az ápoltságra, amennyire ki lehet zárni ezeket a gondokat én meg is teszem és a párom is igyekszik… mitől lehet hogy jelentkezik ez a gond?
Legelőször akkor volt mikor a párommal épp hogy együtt voltunk, aztán utána elmentem anyukámhoz párom addig otthon volt és akkor, most megint azután jött ki, hogy anyukámnál jártam és párom megint egyedül volt otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!