Van itt olyan, aki átesett szívműtéten billentyűprobléma miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, kérlek, osszátok meg a tapasztalataitokat: mennyi ideig tartott a lábadozás a műtét után, mennyire változott meg az életminőségetek, volt-e bármilyen komplikáció a műtét közben vagy utána, mennyi ideig gyógyult a műtéti seb, hogy éltek együtt a mellkasi heggel? Köszönöm.2024. jan. 10. 19:36
1/2 anonim válasza:
Milyen billentyű hibád van?
Nekem mitralis prolapsus állapítottak meg,nem vagyok túl jól,állandóan fáradékony vagyok néha érzem ahogy ver a szívem . 2-3 év múlva controll. Miért?
2/2 anonim válasza:
Több mint 7 éve volt jobb oldali szívbillentyű beültetésem, semmi különösebb rossz emlékem nincs róla, a lábadozás hónapokig tartott, szívritmus nem akart helyreállni. Szív megállítás-és újraindítás után rohamos volt a javulás, azóta is dolgozok, 60 felett járok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!