Mi lehet a bajom? Koronavirosos voltam és szúr a mellkason. Orvosnál nem voltam nem volt TB-m.
Sziasztok!
Karácsony előtt köhögni kezdtem égett q mellkasom. Aztán lázas lettem pont karácsonykor 39 fok. Ez 2-3 napog tartott.
Utána egyre jobban köhögtem.
Majdhogynem fulladásig éjszaka is. Száraz köhögés.Belefájdult a fejem iszonyat homlokfájás miatt feküdtem tele volt a homlokom takonnyal. (Csöng a fülem folyamatosan de ez már rég van ban hogy elmúlik)
Aspirint szedtem csak.
(tavasszal egy szédüléses lázas megfázásom volt nyomott q fülem amire q felül orr gépész csak tüneti kezelési adott Arlevert tablettát az is hetekig tartott sokszor szédülés utána)
-Aztán elkezdett feljönni a slejm de azóta rettenetesen SZÚR A MELLKASOM konkrétan a jobb oldalon a hónaaljamtol befelé és köhögésnél mintha ki akarna szakadni ott mindenem.
Hurutos köhögésem van.
Oltva nem voltam(időhiány miatt, gondoltam megúszom).
Mi lehet a bajom?
Már el tudok menni orvoshoz mert pár napja visszaállitotta a Nav a tb-met nem tudom ezzel hova menjek ....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!