Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet bélelzáródásom?

Lehet bélelzáródásom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pánikbetegségem van, ami kezelve van, de nyilvàn helyzetekben előjön.

4-5 napja, folyamatosan fel van puffadva a gyomrom. Gyomorszájtól lefele. Korábban mindennap (akár többször is) tudtam székletet produkálni, de körülbelül 1-2 hónapja 2 naponta ha van széklet.

4-5 napja, szörnyen puffadok. És a bal oldalamon köldöktől felfele szurkál bizonyos pontban 1-1 helyen. Nincs lázam, se hányinger, és ez a szurkálás is elviselhető. Viszont most bepánikoltam, mi van ha bél elzàródás… az orvos ma fog megnézni, viszont gasztróra áprilisra kaptam csak időpontot.

A székletem lazább, de nem hasmenés. Viszont van amikor alig tudok szèkelni.

A puki pedig van naponta 5-10 alkalommal, de olyan szolíd.

Mit gondoltok, aggódjak?

4 napja volt nagy vérképem. Azon eltérès nem igazolódott..

Köszönöm, ha segítesz.

#has #Bélelzárodás
2024. jan. 10. 07:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nyilván nem lehet így megmondani mitől van, akár gyógyszer is okozhatja, vagy terhelő edzés, mozgás, de bélelzáródás nincs, ha folyamatosan van bélgáz és széklet is.
2024. jan. 10. 07:47
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha bélelzáródásod lenne, akkor nem távoznának a szelek.
2024. jan. 10. 08:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor se ha csak ilyen epp hogy távozik? Most nem akarok undi lenni, de epp hogy csak érzem hogy szellentek.
2024. jan. 10. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. ha rendszeresen kis mennyiségű távozik, akkor nincsen bélelzáródás.
2024. jan. 10. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
A bélelzáródásnak ennyi idővel más tünetei is vannak, már régen olyan diszkomfort érzésed lenne, hányingered, hőemelkedés, láz, hidegrázás, általános rosszullét, hogy akkor tuti orvost keresnél, nem is kérdezgetnél.
2024. jan. 11. 08:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam uh-n. Nagyon alaposan megnéztek, és mindent rendben találtak. Mégis puffadok és néha szurkál :(
2024. jan. 11. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ultrahanggal egy átmeneti puffadást nem tudnak kimutatni, nincs semmi bajod,nyugodj meg.
2024. jan. 11. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha mész gasztróra, akkor úgy is mindegy. Mondjuk szerintem felesleges. Legfeljebb SIBO lehet ez vagy intolerancia. Kéne egy Normix kúra talán tippem szerint. A szurkálás meg a puffadás együtt jár sokszor.
2024. jan. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!