A baratom elkapott valami betegseget a repulon, szabadna csokoloznom vele vagy en is elkapom?
Figyelt kérdés
3 napja beteg a torka faj csak es volt laza az elso nap. En rengeteg vitamint szedek ellenben vele. Ha megcsokolnam akkor elkapnek tole valamit vagy nem?jan. 7. 00:01
2/14 A kérdező kommentje:
Gimi masodikasok 17
jan. 7. 00:03
3/14 anonim válasza:
Várd meg, amíg meggyógyul. Beteghez közel se megyünk, nemhogy nem csókolózunk!
4/14 A kérdező kommentje:
Ha covidra gyanakodna valaki, tesztelt nem az. (3x voltam covidos nem tortent velem semmi, nem hiszek benne)
3 hete nem lattam ugyhogy mar mind a ketten nagyon hianyzunk egymasnak.
jan. 7. 00:09
5/14 anonim válasza:
Hát akkor csókolózzatok, max beteg leszel 💁♀️
7/14 A kérdező kommentje:
Pontosan🥹
jan. 7. 00:14
8/14 anonim válasza:
Nemcsak covid lehet betegség. Amúgy attól még, hogy te nem lettél súlyos beteg, nem mondhatod, hogy "nem hiszel benne", nem hit kérdése.
9/14 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam, hogy allitolag csokolozastol nem lehet beteg a masik ember
jan. 7. 00:14
10/14 A kérdező kommentje:
Igaz, de nyilvan akinek rossz az immunrendszere az elobb elkapja szvl
jan. 7. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!