Ha nemrég elkaptam a HIV-fertőzést és elkezdenek "kezelni" akkor a legkisebb megfázással , hőemelkedéssel stb mindig be kell menni-feküdni a kórházba?
Figyelt kérdés
#HIV #Kezelés melletti egészség
jan. 6. 16:06
11/12 anonim válasza:
Elég világosan leírtam az előző kérdésednél, hogy a "növekedésnek" semmi jelentősége nincsen, mert lehet, hogy éppen melegebb volt a laborban. A normál határérték egytizedéről beszélünk, a változás pedig századokban mérhető csak! Fordulj pszichológushoz!
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1252248..
De ha mindenáron fizetni akarsz, itt lehet szűrővizsgálatként NAT tesztet végezni (kópiaszám meghatározás):
Itt vannak a rendelési idők:
12/12 A kérdező kommentje:
#11 nagyon rendes vagy , köszönöm!!
Itt találtam pár hasznos információt ami kicsit megnyugtatott.
jan. 6. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!