Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Reflux teljesen megszüntetése?

Reflux teljesen megszüntetése?

Figyelt kérdés
Sziasztok a reflux gyógyítható,gyogyszeres kezelés nélkül? Én minden gyogyszertől rosszabul leszek nem birom a savlekötőket, 2x jobban hányok napokon át és kiszáradok, ezért nem szedek semmilyen gyógyszert nem 1 félét belém tömtek már az orvosok, több orvosnál is voltam nem tudnak velem mit kezdeni, kórházat is megjártam párszor, étkezésre oda figyelek még is hol jobb hol rosszabb, van hogy elviselhetetlen, műtéten gondolkozok 6 hónapja van ez az egész, 20 éves vagyok, az életem jelentősen megneheziti a reflux, nem csinálhatok már semmit ami szórakoztat, és sportolni se sportolhatok már rosszullét nélkül, kíváncsi volnék nektek mi segít mik a tapasztalatok? Sikerült ebből teljesen meggyógyulni? Az állandó rosszullétektől már szinte depressziós vagyok, és attól hogy nem tudok megoldást találni.

2024. jan. 5. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a nagy dózisú fehér akácvirág teát. Igaz még sokára lesz tavasz, de nem kizárt hogy valami boltban is kapsz. Jó sokat tömj egy pohárba, és forrázd le teának, aztán idd meg.
2024. jan. 5. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Máj támogatása? Máriatövis kapszula segíthet.

A stressz is ront a helyzeten erre is fontos megoldást találni.

Sajnálom, hogy így vagy, nem tudom mi mindent próbáltál ki étrendileg.

Én a máriatövis kapszulát szedem, meg kurkumát és csak lúgos vizet iszok és persze egyszerre mindig csak nagyon keveseket eszek.

Jobbulást.

2024. jan. 5. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem talpreflexológus szinte teljesen megszüntette a refluxomat. Kellett hozzá 5-6 hónap, kéthetente jártam hozzá.

Most már 2-3 naponta veszek be csak 1-1 savlekötőt, vagy amikor savasabb ételt eszek.

Mielőtt elkezdtem járni hozzá, naponta többször kihánytam a felesleges savat 5-6 savlekötő mellett, a protonpumpa gátlókhoz nem akartam hozzászoktatni magam.

Ja még olyankor jön elő néha, ha sokat eszek, és érzem, hogy feszül a gyomrom.

2024. jan. 5. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismerősöm nagyon szigorú szabályok szerint élt. Napközben sose feküdt le. Tea,kávé, szénsavas, alkoholos sose . Túlevés se, fűszeres se, és hat után már nem evett és még egy korty vizet sem ivott meg. Hogy nem dohányzott, az alap.
2024. jan. 5. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Pszochológust javaslom. A refluxnak oka van es legtobb estebne a stressz
2024. jan. 5. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, a fehér akácról már hallottam nem probáltam még, amit iszok az az ukko reflux tea, viszont a fehér akác abban is megtalálható, néha kamilla teát is iszom, a májamnak semmi baja, az ultrahang szerint és másnak sincs, ezért úgy gondolom a Máriatövis felesleges ha nincs rá hatása a refluxra, de azért köszönöm szépen, a talpreflexológus pontosan mi is? Bocsi de nem vagyok vele tisztában, Egyébként nem dohányzom, 6 után szintén nem eszem, nincs semmi édesség, semmi zsíros , semmi koffein stb, valamint nincs szükségem pszichológusra nem stresszeltem, és az előtt sem mielőtt kialakult volna nálam, inkább depresszív gondolataim érzéseim vannak ettől a betegségtől, ez előtt ilyen sosem volt,szimplán csak elegem van és tudom hogy sokan mások is szenvednek ettől, mindenkinek jobbulast, kitartást kívánok aki ebben a cipőben van.
2024. jan. 5. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!