Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívbetegnek számítok e?

Szívbetegnek számítok e?

Figyelt kérdés

nos, a szivemmel nincs baj az ultrahang alapján, jó a Balkamra funkció EF 59 % normális üregi méretek, billentyük jól müködnek. Kamrafal nem vastagabb..

De viszont koszorúér festés 2 db koszorúéren 70% signifikáns szűkületet írt le. 2db stentet kaptam .

Tehát a szivemmel nincs baj, csak a szívet ellátó erekkel a koszorúér rendszerrel..

Koronária grafia: LAD: mid.elejetol a Di segment végéig hosszú 65-70% stenosis húzódik. Diagonális ágak minimálisan sclerotikusak . CX: proximális szakaszán 65% stenosis húzódik.

Rca: minimális plakkok amelyek stenosist nem okoznak. Vél: LAD+CX PCI

Diagnózis: coronariascleorisis, ISZB.

2024. jan. 2. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
A diagnózis és kiértékelés során minden esetben figyelembe kell venni a páciens életkorát. Ez esetben erről semmit nem tudunk, hogy mondhatnánk így bármit is...
2024. jan. 2. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
53 éves vagyok. Férfi
2024. jan. 2. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Hajlamos vagy érszűkületre, ami világszerte a vezető halálok. Szerencséd volt, hogy időben felfedezték.

Hogy vagy most, erőben, vagy még nem?

2024. jan. 2. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól vagyok. 2 szívkoszorúér tágításom volt. Megszűntek a panaszaim. Dolgozom 'hál istennek' jó a Balkamra funkció, . Terhelésre voltam mellkasi panaszaim, és zsibbadt a bal karom meg a bal kézujjaim..de mostmár elmúlt. Szednem kell reggel:1 Zyllt 75mg, reggel:1/2 bisoprolol 5mg, R:1 Prenessa 4mg, Délben:1 Asa 100mg, Este:1 Xeter 20mg, E:1 Nolpaza 40mg
2024. jan. 2. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Meddig kell szedjed ezeket ?
2024. jan. 2. 21:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Míg élek
2024. jan. 2. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt ajánlom! Minden évben tavasszal és ősszel/télen csináld meg, úgy 1-2 litert. Annyi érdekesség, hogy ne hőkezeld a vizet, csak simán tisztított vízzel (lehet bubimentes ásványvíz is) öntsd fel a fokhagyma-citrom masszát, hagyd 1-2-3 hétig hidegen, letakarva érlelni, nehogy megbuggyanjon. Egy nagy üveg vagy kerámia tálba mehet az egész, ha kész akkor üvegbe palackozod. Mindennap legalább egy stampedli, amíg el nem fogy. Nem baj ha 1-2 nap kimarad.

[link]

[link]

2024. jan. 4. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!