Hányás hasmenés meddig és hogyan fertőz?
Figyelt kérdés
Jöttek hozzánk rokonok december 27-én lettek rosszul,csütörtökig voltak tüneteik és ma január 1.-jén jöttek át, puszival köszöntek, de egyéb érintkezés nem volt. Így elkaphattuk a vírust?jan. 1. 19:21
1/11 anonim válasza:
Nem minden hasmenés/hányás fertőző. Ha mégis fertőzés miatt van a hasmenés a fertőzés átadására képes időszak a kórokozótól függ. A kórokozót kizárólag háziorvos által széklet minta leoltásból lehet meghatározni jobb esetben. Tehát a kérdésedre találgatáson és egyéni random tapasztalatokon alapuló tippeken kívül semmi konkrét választ nem fogsz kapni.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom hogy nem kapok orvos által meghatározott véleményt, de a személyes tapasztalat is sokat segít nekem..
jan. 1. 19:31
3/11 anonim válasza:
Egyébként szerintem nem kapták el, már lennének tünetek.
4/11 anonim válasza:
Tünetmentesség után napokkal egész biztosan nem fertőz.
5/11 anonim válasza:
Mi anno úgy kaptuk el anyósomtól mindketten, hogy már 1 hete semmi baja nem volt.
A háziorvos azt mondta ezek a vírusok a tárgyakon akár hetekig is elélnek és fertőznek, ezért ilyen betegség esetén a fertőtlenítés nagyon fontos.
Töröld át a kilincseket, kapcsolókat, csapokat, ahol jártak fertőtlenítővel, hogy biztosan ne legyen gond.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már rendesen esznek csütörtökig voltak rosszul
jan. 1. 20:08
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat fertőtlenítek gyorsan 😊
jan. 1. 20:15
8/11 anonim válasza:
Tegnap voltak ott, mostmár hova fertőtlenítesz.
9/11 A kérdező kommentje:
1.-jét írtam de örülök hogy belém kell kötni
jan. 1. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!