Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Benyeltem valami influenza nyavaját. Már a 2.napja lesz hogy alig tudok enni valamit mert megeszem és egyből kihányom.. Fáj mindenem. És még hasmenésem is van. Lehet jobban lennék már de rendesen éhezem. Próbálok enni, inni de minden egytől egyig kijon belőlem. Hogy így hogy úgy..
Nagyon félek hogy valami bajom lesz hogy nem tudok enni. Van valakinek valami tanácsa? Házi praktika? Most próbálok dietazni hogy kekszet meg pirítós kenyeret eszek és teát iszok. De hiába.
2023. dec. 29. 11:06
11/17 A kérdező kommentje:
#10 azt hittem elmulott mert látszólag amikor azt kiirtam nem volt bajom és azt hittem már meggyógyultam. Hát nem jött össze. Megint folyamat vécére járok. Megint a hányás is vissza jött picit. Erőm semmi. Nem tudok kikelni az ágyból. Most semmit nem merek enni mert tényleg átmegy rajtam. Próbálkoztam már minden felével hogy jobban legyek. Diétás kaja pl főtt krumpli keksz stb. Alma banán ami ugye széklet fogó. Normaflor, de hát nem úgy tűnik mintha okés lenne a dolog.
jan. 2. 11:58
12/17 anonim válasza:
A banánból csak az éretlen fog, az érett, már barnás hajt. Kekszből csak a sós jó, cukros nem. Valószínűleg vírus, aminek kell egy pár nap. Vizet csak kortyonként, szünetekkel, de azért igyál. Mit ettél szilveszterkor? Csak diétásat?
13/17 A kérdező kommentje:
#12 akkor picit jobban voltam és enyhén bepróbálkoztam kis húsos káposzta levével. Rendesen jól esett amúgy. Nem ettem sokat belőle nem is voltam rosszul.
Kekszből háztartásit ettem.
jan. 2. 12:13
15/17 A kérdező kommentje:
#14 aha húsból csak egykét pici kockát ettem
jan. 2. 12:32
17/17 A kérdező kommentje:
Azt nem. Max bele került egykét 'szál' a levébe azt nyilván nem hagytam ott de az semmi nem volt mert próbáltam leszűrni.
jan. 2. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!