Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kékülés bal oldalt lehet csak...

Kékülés bal oldalt lehet csak a köhögés miatt ?

Figyelt kérdés

Egy pár napja elkezdtem köhögni,es köhögésnél a bal oldalamba nagyon szúró hasító fájdalom keletkezik ,leginkább akkor jön elő ha köhögök ,de fájdalommal jár például a bizonyos testmozgás is, voltam orvosnál antibiotikumot írt fel, amit lassan már kiszedtem , észrevettem hogy azon a bal oldali tájékon nagy kék folt keletkezett,mintha valaki érősen megütött volna ,voltam a saját kezelő orvosomnál, és amikor megmutattam neki ezeket a foltokat rögtön kiirt ultrahangra,de az nem mutatott elváltozást. Probaltam utána nézni, de azt írjak.hogy valószínűleg hajszál erek szakadása miatt van

Nézzétek meg miről van szó:

[link]

2023. dec. 21. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Jézusom, ez nagyon durván néz ki! A köhögés nem okoz ilyet. Menj másik orvoshoz, vagy sürgősségire.
2023. dec. 21. 09:26
 2/2 A kérdező kommentje:
6 különböző orvos látott, és mind azt mondta hogy a megerőltetéstől elpattantak a hajszálerek, és azért van ott ilyen csúnya vér aláfutás, de hogy még ez csúnyább is lessz ,míg köhögök, kaptam.mindenfajta krémeket, gyógyszert, de azt mondták ezzel nem lehet mit kezdeni ,meg kell várni.mig felszivodik
2023. dec. 22. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!