Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki lázra valami ötlet?

Valaki lázra valami ötlet?

Figyelt kérdés
Reggelre úgy keltem hogy, ráz a hideg meg 38.2 fokos láz. Lázzal annyira nincs is bajok inkább az hogy szét robban a fejem. Tudom ilyenkor gyógyszer. Pl vizes borogatás az jó vagy nem?
2023. dec. 20. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem jó nem tanácsos. Inkább fekvés+D3 5000 naponta+3-4 liter forró tea hogy kipisild a vírust.
2023. dec. 20. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Lázcsillapító, fekvés és ha nem akar csökkenni a lázad, akkor kell a vizes borogatás is.
2023. dec. 20. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Algopyrin, fekvés.
2023. dec. 20. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A láz hasznos pusztítja a bacikat, vírusokat.
2023. dec. 20. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
Cataflam
2023. dec. 20. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Én ilyenkor egy Rubophen tablettát szoktam bevenni, az jó az ilyen betegség miatti erős fejfájásra.
2023. dec. 20. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
A lázat azért nem javasolt csillapítani, mert a szervezeted dolgozik általa a kórokozók ellen. Ha durva fejfájás is társul hozzá, akkor mérlegelj: ha nem segít a sok folyadék, zuhany, és aludni sem tudsz, akkor ne szenvedj, vegyél be fájdalomcsillapítót (amik többnyire egyben lázcsillapítók is). Algopyrin vagy Cataflam az erősebbek közé tartozik. Ha elmúlt a fejfájás akkor a lázad ne csillapítsd tovább, hagyd dolgozni a szervezeted.
2023. dec. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!