Köhögéssel, mellkasi fájdalommal keltem ma. Mi lehet a gond?
Kicsit köhögök, viszont fáj a mellkasom is. Most kezdett el a fejem is fájni.
2 hete voltam beteg torokgyulladással. Akkor kaptam antibiotikukot, azóta nem volt semmi bajom.
Ez viszont most megijesztett.
Érdemes orvoshoz fordulni? Persze ha még rendel.
C vitamin hype....100mg amit a sejt el tud raktározni, drága pisi.
Ami ütős az a D3 vitamin.
#15: Nem hiszem, hogy sipákoltam, csak kérdeztem. Komolyan ez a mindenkibe belekötés itt nagyon fárasztó már. Mondjuk a 2 és fél pipáddal gondolom sok hasznos választ adsz.
#17: Nem voltam orvosnál. Torkom fáj még egy kicsit, meg a fejem. Lázam ma már nem volt. Pihentem egész nap, teáztam. C vitamin, orrspray, tantum verde spray, fájdalomcsillapító. Még holnap is pihenés, aztán remélem karácsonykor már nem feküdni fogok.
Inkább a közérzetem rossz, gyengébb vagyok.
#11: Igazad van. Antibiotikumot már semmiképpen nem szerettem volna újra szedni. Tényleg csak végső esetben fogadom el, mert tönkreteszi a gyomrom. Viszont a múltkor egy teljes hétig fájt a torkom. Minden praktikát kipróbáltam, azonban semmi nem segített. Beleuntam, mert így már dolgozni is nehéz volt.
Mindenkinek minden jót kívánok, betegségmentes napokat!
#19: De kedves vagy!!
Ma már úgy keltem, hogy nem érzem rosszul magam. Még azért pihengetek. :)
Hátha átment rajtam ez a nyavalya.
Neked is kellemes ünnepeket kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!