Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik lehetnek ezek a kék foltok?

Mik lehetnek ezek a kék foltok?

Figyelt kérdés
Egy pár napja elkezdtem köhögni ,és tegnapelőtt elkezdett a köhögésnél a bal oldalamba nagyon szúró hasító fájdalom keletkezni ,leginkább akkor jön elő ha köhögök ,de fájdalommal jár például a bizonyos testmozgás is, voltam orvosnál antibiotikumot írt fel, amit lassan már kiszedtem ,tegnap észrevettem hogy azon a bal oldali tájékon nagy kék folt keletkezett,mintha valaki érősen megütött volna ,hívtam a mentőszolgálatot és a diszpécser azt mondta hogy ,erős köhögésnél ez normális mert az izmok megfeszülnek és hajszál erek is elszakadhatnak,így a mentő nem jött ki hozzám,ma reggel voltam a saját kezelő orvosomnál, és amikor megmutattam neki ezeket a foltokat rögtön kiirt ultrahangra ,de sajnos még nem jutottam.be sehova
2023. dec. 19. 09:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolnám, hogy komolyabb gond lenne, habár nem vagyok doki. A fizikai megerőltetés leterhelheti az izmokat és azok így szerezhetnek sérülést.

Mindenesetre lehet, nem ártana figyelni a tested más jeleit.

2023. dec. 19. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!